2 d’oct. 2013

Una bona noticia

En la meua recerca de formes de publicar els contes sense que ens costen diners i que tinguen un format bonic, vaig pensar en fer algunes coses.

1.- És clar que enviarem el manuscrit a les editorials que em van donar a la Vila Llibres. Però alló, i com que anem molt aspauet, potser que tarde una mica - no ho sé exactament- i no podem perdre més temps.

2.- Per la nostra part, anar a una fotocopiadora duent el  pendrive amb el manuscrit i allà que ens posen, amb cartolina o plàstic, la tapa - una bonica, ells saben fer-ho - i encuadernen el manuscrit. Fem una o dues còpies per presentar el conte, i conforme la gent vaja donant els diners, fem més copies i donem el llibre. S'ha de tindre en compte:

- les despeses de les fotocòpies i que la copia siga en color en la part dels dibuixos que aixó costa més que quan ix en blanc i negre.

- les despeses de l'encuadernació i les tapes.

- Si anem a La Vila Llibres per a fer les vendes, el tindràn el seu tant per cent per cada llibre - que segurament no serà prou per què és una cosa per ajudar a la gent i no per enriquir-se ningú.

Però ahir em van donar una bona noticia i la deixec per demà.El que és  clar es  que hem de còrrer una mica i que Déu sempre, sempre ajuda quan es tracta de fer coses bones pels altres. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies!

Continguts relacionats

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...